Wat wij doen

Bij Roycon kunt u terecht voor diverse installaties op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, klimaatinstallaties, loodgieterswerk en ventilatie. Samen met u bekijken wij, naar aanleiding van uw wensen, welk type systeem het beste binnen uw bedrijf past. We creëren een ontwerp op maat en stellen een planning samen op. Daarnaast hebben alle technische installaties vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar.

Werktuigbouwkundige installatie

Werktuigbouwkundige installatie

Bij Roycon Installaties ontwerpen wij voor u duurzame werktuigbouwkundige installaties. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat.

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht, plaatsen van warmtepompen en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Daarnaast denken wij ook graag mee over duurzame energie.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Het vak van loodgieter houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van warm tapwaterbereiding, waterleidingsystemen en rioleringsinstallaties. Wij focussen ons ook op regenwaterrecuperatiesystemen.

Ventilatie

Ventilatie

Mede dankzij een ideale temperatuur en een consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze ventilatiesystemen.

Gebouwbeheersystemen

Gebouwbeheersystemen

We monitoren dag en nacht de installaties middels ons Control Data Center. Het eindresultaat qua gewenste klimaatomstandigheden alsook het besparen van energie wordt zo gewaarborgd.