Over Roycon

Voor al uw vraagstukken op het gebied van installatietechniek binnen uw bedrijf, kunt u bij ons terecht

Onze specialisten

Installatiemonteur klimaattechniek

Installatiemonteur klimaattechniek

De installatiemonteur is expert in de montage en afwerking van uw klimaattechnische installaties. Er wordt gewerkt met vernieuwende technieken en geldende richtlijnen.

Servicemonteur klimaattechniek

Servicemonteur klimaattechniek

Jaarlijks inspecteert en onderhoudt de servicemonteur uw klimaattechnische installaties. Ook bij onverwachtse storingen schiet hij u graag te hulp.

Planner/
werkvoorbereider

Planner/
werkvoorbereider

De planner/werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het maken van werkinstructies en planning voor de vakmensen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

Bim-modelleur

Bim-modelleur

De BIM-modelleur is de onmisbare schakel tussen ontwerp en uitvoering. Een BIM-modelleur maakt gedetailleerde digitale modellen van bouwprojecten, integreert projectgegevens en ondersteunt samenwerking tussen verschillende disciplines. Hun werk verbetert efficiëntie en nauwkeurigheid in de ontwerp- en bouwfase van projecten.

Informatie over ons?

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Roycon vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Roycon tot uw betrouwbare partner.

Nederland en België
Roycon is actief in Nederland en België. Wij zijn actief in de markten van foodretail, foodservice, industrie en utiliteitssector. Bij Roycon zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij Roycon zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Roycon is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 80 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.